Lijmkraan te koop Antwerpen? Kools lijmkranen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van lijmkranen/elementmachine en bijbehorende materialen.
Wij staan bekend om onze diensten en uitstekend service. Ons bedrijf is zich steeds verder aan het ontwikkelen en uitbreiden, waardoor wij de klant steeds beter van dienst kunnen zijn op het gebied van lijmkranen/elementmachine. Onze diensten bestaan uit: Verhuur en verkoop lijmkranen/elementmachine, reparatie, onderhoud en keuren van lijmkranen/elementmachine. Bent u geïnteresseerd in de diensten die Kools Lijmkranen aanbied, klik dan hier voor meer info. Lijmkraan te koop Antwerpen!

lijmkraan-huren-koolslijmkranen        lijmkraan-klemmen-koolslijmkranen         lijmkraan-huren-koolslijmkranen

LIJMKRAAN TE KOOP ANTWERPEN

Het verplaatsen van kalk en zandsteenblokken wordt een eitje met een gehuurde lijmkraan!

De lijmkraan is ideaal voor het verplaatsen van bijvoorbeeld kalk en zandsteenblokken en met het huren van extra klemmen kunnen er ook nog eens grasblokken en houten balken mee worden verplaatst. De lijmkraan is volledig elektrisch en wordt bestuurd door middel van een radiografische afstandsbediening. Heel erg gebruiksvriendelijk dus! Tot slot is de kraan erg compact van formaat, wat natuurlijk erg handig is.

Verhuur

Zoekt u hoogwaardige machines zoals een elementstelmachine? Kools lijmkranen heeft wat u nodig heeft. Alle machines zijn uitvoerig getest en gekeurd en zijn dus perfect op uw bouwplaats. Voor meer informatie, neem contact op.

Keuring

Kools lijmkranen heeft gekwalificeerde en bevoegde medewerkers volgens NEN 3140 en V.C.A in dienst en beschikt over de benodigde gekalibreerde testapparatuur die nodig is bij de controles en keuringen. Tevens kunnen wij defecten aan uw apparatuur vakkundig repareren.

Kools lijmkranen verzorgt tegen een schappelijke prijs professionele keuringen, zodat u aan de wettelijke verplichtingen voldoet!

Reparatie

Staat u ergens in Nederland, of eventueel net over de grens in België, op een bouwplaats te werken en vertoont uw lijmkraan of dergelijke plotseling problemen? Wij staan (meestal) dezelfde dag nog op locatie om uw machine te repareren.

Contact

Kools lijmkranen

Belgie: 0032 – 484 495 977

E. info@koolslijmkranen.be


Struikhei 3
4717 VC Sprundel
T. 0165 – 38 36 23
E. info@koolslijmkranen.nl